Сутність та особливості контролю за діяльністю правоохоронних органів в Україні - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 155-161, 2010)
Визначено ознаки контролю за діяльністю правоохоронних органів, сформульовано його поняття. Надано пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства з досліджуваних питань.

Features of control after law enforcment agencies' activity are determined. Its definition is formulated. Some offers on improvid acting legislation about researched problems are made.

Определены признаки контроля за деятельностью правоохранительных органов, сформулировано его понятие. Предоставлены предложения относительно усовершенствования действующего законодательства по исследуемым вопросам.
The essence and features of control over the activities of law enforcement agencies in Ukraine
Сущность и особенности контроля за деятельностью правоохранительных органов в Украине
Музичук, О. М. Сутність та особливості контролю за діяльністю правоохоронних органів в Україні / О. М. Музичук // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 155-161.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; контроль; control