Правова мета встановлення обмежень майнових прав фізичних осіб - Мічурін, Є. О.; Michurin, Ye. O. (Право і безпека. - 2010. - № 4 (36). - С. 218-221, 2010)
Досліджено правову мету встановлення обмежень майнових прав фізичних осіб. Доведено, що чітке уявлення мети правового регулювання при встановленні обмежень майнових прав фізичних осіб сприяє правильному підбору засобів впливу на суспільні відносини через їх встановлення у нормі права та сприяє ефективному правовому регулюванню.

The article examines the legal purpose of setting limits property rights of individuals. It is shown that a clear picture goal of regulation in establishing restrictions on property rights of individuals contributes to the right selection of the impact on social relations through their installation in the norm of law and contribute to the effective legal regulation.

Исследована правовая цель установления ограничений имущественных прав физических лиц. Доказано, что четкое представление цели правового регулирования при установлении ограничений имущественных прав физических лиц способствует верному подбору средств воздействия на общественные отношения через их установление в норме права и способствует эффективному правовому регулированию.
The legal purpose of setting limits property rights of individuals
Правовая цель установления ограничений имущественных прав физических лиц
Keywords: обмеження майнових прав; limitation of property rights; ограничение имущественных прав; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; мета; goal; цель