Проблеми визначення кола посадових осіб акціонерного товариства, заінтересованість яких у правочині тягне за собою необхідність застосування спеціального порядку його вчинення - Карчевський, К. А.; Karchevsky, K. A. (Актуальні питання цивільного та господарського права. - 2010. - № 6 (25). - С. 91-110., 2010)
В статті розглянуті проблеми визначення кола посадових осіб акціонерного товариства, заінтересованість яких у правочині тягне за собою необхідність застосування спеціального порядку його вчинення.

The problems of determining the range of officials of a joint-stock company, whose interest in the transaction entails the need for using special procedure of its settlement have been studied in the article.

В статье рассмотрены проблемы определения круга должностных лиц акционерного общества, заинтересованность которых в сделке влечет за собой необходимость применения специального порядка его совершения.
Карчевський, К. А. Проблеми визначення кола посадових осіб акціонерного товариства, заінтересованість яких у правочині тягне за собою необхідність застосування спеціального порядку його вчинення // Актуальні питання цивільного та господарського права. - 2010. - № 6 (25). - С. 91-110.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; акціонерне товариство; акционерное общество; правочин із заінтересованністю; сделка с заинтересованностью