Робота адвоката у кримінальному процесі в умовах воєнного стану - Нечаєва, І. О.; Nechaieva, I. O.; Ірина Нечаєва (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 30-річчю Харк. нац. ун-ту внутр. справ у статусі університету (м. Вінниця, 22 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 102-103, 2024)
Зазначено, що у зв’язку із змінами в кримінальному та кримінальному процесуальному законодавстві адвокату необхідно постійно ретельно вивчати дані зміни, та готуватися до участі в кримінальному процесі.

It is noted that due to changes in criminal and criminal procedural legislation, a lawyer must constantly carefully study these changes and prepare for participation in criminal proceedings.

Отмечено, что в связи с изменениями в уголовном и уголовном процессуальном законодательстве адвокату необходимо постоянно тщательно изучать данные изменения и готовиться к участию в уголовном процессе.
Keywords: кримінальний процес; діяльність адвоката; воєнний стан; criminal trial; lawyer's activities; martial law; уголовный процесс; деятельность адвоката; военное положение