Засвоєння курсантами термінів правової психології при дистанційному навчанні - Іванова, І. Л.; Коршенко, А. Є. (Тези доповідей Міжвузівського науково-методичного семінару «Проблеми впровадження дистанційного навчання в освітньому процесі закладів вищої освіти та можливі шляхи їх вирішення» 26 січня 2021 року – Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2021. – с. 22-23., 2021)
В статті йдеться про психолого-педагогічні механізми формування професійно значущих якостей правоохоронця. Зазначена необхідність володіння викладачем цілою низкою професійних та особистих компетентностей, які дозволять зацікавити та організувати курсантів і забезпечать повноцінний навчальний процес дистанційно. Показано можливість отримання майбутніми правоохоронцями вільної орієнтації в широкому обсязі сучасної літератури і корисного застосовування її в своїй діяльності, засвоєнням термінів правової психології, як онлайн так і офлайн.
Іванова, І. Л. Засвоєння курсантами термінів правової психології при дистанційному навчанні / Іванова Інна Леонідівна, Коршенко Анатолій Євгенович // Проблеми впровадження дистанційного навчання в освітньому процесі закладів вищої освіти та можливі шляхи їх вирішення: Тези доповідей Міжвузівського науково-методичного семінару 26 січня 2021 року – Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2021. – с. 22-23.
Keywords: курсанти; дистанційне навчання