Вдосконалення підготовки курсантів вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання як фахівців з кібербезпеки - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350; ResearcherID: J-6856-2016 (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 листоп. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. - С. 357-360, 2018)
Розглянуто питання якісної підготовки майбутніх фахівців, які здатні забезпечити інформаційну та кібербезпека держави.

The issues of quality training of future professionals who are able to provide information and cyber security of the state are considered.

Рассмотрены вопросы качественной подготовки будущих специалистов, которые способны обеспечить информационную и кибербезопасность государства.
Совершенствование подготовки курсантов высших учебных заведений со специфическими условиями обучения как специалистов по кибербезопасности
Improving the training of cadets of higher educational institutions with specific learning conditions as cybersecurity experts
Світличний, В. А. Вдосконалення підготовки курсантів вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання як фахівців з кібербезпеки / Віталій Анатолійович Світаичний // Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2018. - С. 357-360.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; підготовка кадрів; подготовка кадров; training; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; вищий навчальний заклад із специфічними умовами навчання; боротьба з кіберзлочинністю; Харківський національний університет внутрішніх справ; борьба с киберпреступностью; Харьковский национальный университет внутренних дел; cybercrime combating; Kharkiv National University of Internal Affairs