Особливості проведення допиту за участю неповнолітнього потерпілого під час досудового розслідування - Даниленко, А. В.; Danylenko, A. V.; Кочура, О. О.; Kochura, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7721-2955 (Журнал східноєвропейського права. – 2014. – № 10. - С. 44-50, 2014)
В даній статті розглянуто загальні правила проведення допиту неповнолітнього потерпілого відповідно до положень нового Кримінального процесуального кодексу України. Зроблено спробу виокремити особливості проведення цієї слідчої (розшукової) дій з урахування психологічних особливостей вказаного учасника кримінального провадження.

The author of the article analyzed the common rules of interrogation of the minor victim according to the new Criminal Procedure Code. An attempt to allocate some specific rules of this detective action was made.

В данной статье рассмотрены общие правила проведения допроса несовершеннолетнего потерпевшего в соответствии с положениями нового Уголовного процессуального кодекса Украины. Сделана попытка выделить особенности проведения данного следственного (розыскного) действия с учетом психологических особенностей указанного участника уголовного производства.
Даниленко А. В. Особливості проведення допиту за участю неповнолітнього потерпілого під час досудового розслідування [Електронний ресурс]/ Даниленко Анастасія Володимирівна, Кочура Олександра Олександрівна // Журнал східноєвропейського права: електронне науково-практичне фахове видання. – 2014. – № 10. - С. 55-59. - Режим доступу: http://easternlaw.com.ua/uk/arxiv-nomerov/zhurnal-sxidnoyevropejskogo-prava-10.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неповнолітній потерпілий; потерпілий; допит потерпілого; протокол допиту; права та законні інтереси неповнолітнього потерпілого; minor victim; interrogation; protocol of interrogation; rights and legal interests of minor victim; несовершеннолетний потерпевший; допрос потерпевшего; протокол допроса; права и законные интересы несовершеннолетнего потерпевшего