Місце річного плану в державних закупівлях - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 123-125, 2018)
Розглянуто проблеми, що виникають у зв’язку зі здійсненням державних закупівель, та протиріччя серед нормативних актів, які регулюють ці відносини. Наголошено на недосконалості існуючої процедури державних закупівель.

Рассмотрены проблемы, возникающие в связи с осуществлением государственных закупок, и противоречия среди нормативных актов, регулирующих эти отношения. Отмечено несовершенство существующей процедуры государственных закупок.
Швець, Д. В. Місце річного плану в державних закупівлях / Дмитро Володимирович Швець // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 123-125.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державні закупівлі; государственный заказ; procurement; річний план; годовой план; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право