Шляхи підвищення ефективності адміністративно-правового забезпечення контрольно-наглядової діяльності у сфері земельних відносин в Україні - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Право.ua. - 2016. - № 1. - С. 26-30, 2016)
Розглянуто сутність поняття «ефективність контрольно-наглядової діяльності». Визначено основні чинники, що впливають на ефективність контрольно-наглядової діяльності у сфері земельних відносин в Україні. Встановлено основні шляхи підвищення ефективності адміністративно-правового забезпечення контрольно-наглядової діяльності у сфері земельних відносин в Україні.

The essence of the notion «effectiveness of control and supervisory activity » is reveal. The content of main factors of improvement of control and supervisory activity in the land relations sphere in Ukraine is considered. The directions of improvement of Ukraine legislation which regulate the control and supervisory activity in the land relations sphere are offered.

Раскрыто содержание понятия «эффективность контрольно-надзорной деятельности». Определены основные факторы, определяющие развитие административноправового регулирования контрольно-надзорной деятельности в сфере земельных отношений в Украине. Установлены основные пути повышения эффективности административно-правового обеспечения контрольно-надзорной деятельности в сфере земельных отношений в Украине.
Музичук, О. М. Шляхи підвищення ефективності адміністративно-правового забезпечення контрольно-наглядової діяльності у сфері земельних відносин в Україні / Музичук Олександр Миколайович // Право.ua. - 2016. - № 1. - С. 26-30.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правове забезпечення; administrative and legal support; административно-правовое обеспечение; контрольно-наглядова діяльність; control and supervision activity; контрольно-надзорная деятельность; нормативно-правове регулювання; normative and legal regulation; нормативно-правовое регулирование; земельні відносини; land relations; земельные отношения; ефективність; efficiency; эффективность