Толерантність в діяльності поліцейських - Мороз, Д. В.; Moroz, D. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 279 - 281., 2020)
В статті зазначається, що бути толерантним дуже складно. Для цього треба намагатися розуміти інших людей, постійно вчитися новому, долати свої страхи і страхи оточуючих. Це означає постійне подолання своєрідного внутрішнього конфлікту, що викликаний, з одного боку, необхідністю мати власну позицію і дотримуватися її, а з іншого - визнавати позиції інших людей. Але ця внутрішня робота є необхідною для кожного поліцейського, оскільки порушення принципу толерантності здатне нанести непоправної шкоди авторитету Національної поліції та підірвати довіру до неї з боку населення. В статье говорится, что быть толерантным очень сложно. Для этого нужно стараться понимать других людей, постоянно учиться новому, преодолевать свои страхи и страхи окружающих. Это означает постоянное преодоление вызванного своеобразного внутреннего конфликта с одного стороны, необходимостью иметь свою позицию и придерживаться ее, а с другой - признавать позиции других людей. Но эта внутренняя работа необходима для каждого полицейского, поскольку нарушение принципа толерантности способно нанести непоправимый вред авторитету Национальной полиции и подорвать доверие к ней со стороны населения. The article notes that it is very difficult to be tolerant. To do this, try to understand other people, constantly learn new things, overcome your fears and the fears of others. This means constantly overcoming a kind of internal conflict caused by one on the one hand, the need to have one's own position and adhere to it, and on the other hand, to recognize the positions of other people. But this internal work is necessary for every police officer, as violating the principle of tolerance can cause irreparable damage to the authority of the National Police and undermine public confidence in it.
Мороз Д. В. Толерантність в діяльності поліцейських / Д. В. Мороз // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 279 - 281.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; толерантність; толерантность; tolerance; поліцейські; полицейские; police