Кримінально-правова охорона честі та гідності людини в Україні (сучасний стан) - Храмцов, О. М.; Khramtsov, O. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 70-75, 2004)
Проаналізовано кримінально-правову охорона честі та гідності людини в Україні (сучасний стан). Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы уголовно-правовая охрана чести и достоинства человека в Украине (современное состояние). Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The criminal-legal protection of human honor and dignity in Ukraine (current state) is analyzed. Practical recommendations for solving these issues are provided.
Храмцов, О. М. Кримінально-правова охорона честі та гідності людини в Україні (сучасний стан) / О. М. Храмцов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 70-75.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінально-правова охорона; уголовно-правовая охрана; criminal law protection; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; честь; honor; честь; гідність; достоинство; dignity