Особливості проведення судової економічної експертизи при розслідуванні корупційних злочинів - Парфентій, Л. А.; Parfentii, L. A. (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 267-269, 2023)
Корупція в Україні залишається актуальною проблемою, що потребує вирішення. Ключовим елементом системи антикорупційних заходів є ефективне виявлення та розслідування корупційних злочинів. Найбільш ефективною процесуальною формою використання спеціальних знань при розслідуванні корупційних правопорушень є судово-економічна експертиза.

Corruption in Ukraine remains an urgent problem that needs to be solved. The key element of the system of anti-corruption measures is the effective detection and investigation of corruption crimes. The most effective procedural form of using special knowledge in the investigation of corruption offenses is a forensic economic examination.

Коррупция в Украине остается актуальной проблемой, требующей решения. Ключевым элементом системы антикоррупционных мер является эффективное выявление и расследование коррупционных преступлений. Наиболее эффективной процессуальной формой использования специальных знаний при расследовании коррупционных правонарушений есть судебно-экономическая экспертиза.
Keywords: Україна; корупція; судово-економічна експертиза; розслідування корупційних злочинів; Ukraine; corruption; forensic economic examination; investigation of corruption crimes; Украина; коррупция; судебно-экономическая экспертиза; расследование коррупционных преступлений