Освітня та фахова підготовка працівників міліції Харківщини в 20-ті роки XX ст. - Коцан, І. Д.; Kotsan, I. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3839-9614 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 108-114, 2007)
Досліджено сутність освітньої підготовки працівників міліції Харківщини в 20-ті роки XX ст. Розглянуто вимоги до кандидатів,а також заходи щодо підвищення фахового рівня працівників міліції. The essence of the educational training of police officers in the Kharkov region in the 20s of the XX century. The requirements for candidates, as well as measures to improve the professional level of police officers are considered. Исследована сущность образовательной подготовки работников милиции Харьковщины в 20-е годы XX в. Рассмотрены требования к кандидатам, а также мероприятия по повышению профессионального уровня работников милиции.
Educational and vocational training of police officers in Kharkiv in the 20s of XX century
Образовательная и профессиональная подготовка работников милиции Харьковщины в 20-е годы XX в.
Коцан, І. Д. Освітня та фахова підготовка працівників міліції Харківщини в 20-ті роки XX ст. / І. Д. Коцан // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 108-114.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; міліція; милиция; police; Харківщина; Харьковщина; Kharkiv region; підготовка кадрів; подготовка кадров; personnel training