Ресурси розвитку здібностей соціального інтелекту поліцейських - Харченко, С. В.; Kharchenko, S. V.; Svitlana Kharchenko (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 306 - 309, 2020)
Обґрунтована необхідність комплексного впливу на особистість поліцейського в соціально-психологічному тренінгу. Запропонована низка вправ для розвитку когнітивних здібностей, які позитивно пов’язані з професійно вважливими властивостями правоохоронців. Обоснована необходимость комплексного воздействия на личность полицейского в социально-психологическом тренинге. Предложен ряд упражнений для развития когнитивных способностей, которые положительно связаны с профессионально важными свойствами правоохранителей. The necessity of a complex impact on the personality is substantiated police officer in socio-psychological training. Suggested a series of exercises for the development of cognitive abilities that are positively associated with professionally important properties of law enforcement officers.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Психологія. Рsychology. Психология; професійно важливі якості; когнітивні здібності; особистість поліцейського; вправи соціально-психологічного тренінгу; профессионально важные качества; когнитивные способности; личность полицейского; упражнения социальнопсихологического тренинга; professionally important qualities; cognitive abilities; police officer's identity; social-psychological training exercises