Межі здійснення права на інформацію про стан свого здоров’я - Ходєєва, Н. В.; Khodeeva, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6154-6854 (Право і суспільство. - 2017. - № 2, ч. 1. - С. 45-50, 2017)
Статтю присвячено дослідженню проблемних питань стосовно особливостей визначення меж здійснення права на інформацію про стан свого здоров’я та особливостей їх встановлення. Також вагому увагу приділено визначенню індивідуальних та загальних меж здійснення права на інформацію про стан свого здоров’я.

The article studies the issues concerning features determining the limits of the right to information about their health status and characteristics of their installation. Also significant attention is given to the definition of individual and overall limits the right to information about their health.

Статья посвящена исследованию проблемных вопросов относительно особенностей определения границ осуществления права на информацию о состоянии своего здоровья и особенностей их установки. Также значительное внимание уделено определению индивидуальных и общих границ осуществления права на информацию о состоянии своего здоровья.
Ходєєва Н. В. Межі здійснення права на інформацію про стан свого здоров’я / Ходєєва Н. В. // Право і суспільство. - 2017. - № 2, ч. 1. - С. 45-50.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; межа; межі права; інформація про стан свого здоров’я; межі здійснення особистих немайнових прав; зловживання правом; межі здійснення суб’єктивних прав; конфіденційна інформація; договір; акти цивільного законодавства; повнолітня фізична особа; смерть фізичної особи; limit of the right; information on the state of their health; limit of the exercise ofpersonal non-property rights; abuse of law; limits of the exercise of subjective rights; confidential information; contract; civil rights; death о fan individual; предел; пределы права; пределы осуществления права; информация о состоянии своего здоровья; предел осуществления личных неимущественных прав; злоупотребления правом; конфиденциальная информация; договор; акты гражданского законодательства; совершеннолетнее физическое лицо; смерть физического лица