Проблемні питання формування методик розслідування злочинів - Малярова, В. О.; Maliarova, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0766-0752 (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 201-204, 2012)
Розглянуто проблемні питання розроблення методики розслідування певної групи злочинів. Висвітлено окремі важливі питання, що мають значення для організації, формування та використання методики розслідування певної групи злочинів.

Problem issues of development of a methodology for investigation of a defined group of crimes are reviewed. Some significant points those are important for organization, formation and usage of the methodology for investigation of defined group of crimes are taken up.

Рассмотрены проблемные вопросы разработки методики расследования определенной группы преступлений. Освещены некоторые важные вопросы, имеющие значение для организации, формирования и использования методики расследования определенной группы преступлений.
Problem issues of formation of methodologies for investigation of crimes
Проблемные вопросы формирования методик расследования преступлений
Малярова, В. О. Проблемні питання формування методик розслідування злочинів / В. О. Малярова // Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 201-204.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методика розслідування злочинів; методика расследования преступлений; methods of crime investigation; формування; формирование; formation; криміналістична характеристика; криминалистическая характеристика; criminalistic characteristic