До проблеми вивчення саморегуляції особистості в контексті інноваційної діяльності - Алексєєнко, Н. В.; Aleksieienko, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1975-3745 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 202-204, 2018)
Проаналізовано теоретико-методологічні підходи дослідження саморегуляції особистості. Стверджено значимість питання співвідношення особистісної саморегуляції та інноваційної діяльності. Встановлено, що готовність до інноваційної діяльності виступає важливою умовою для реалізації особистісних якостей та забезпечує ефективне реагування на вимоги ситуації.

Theoretical and methodological approaches to the study of self-regulation are analyzed personality The significance of the question of the ratio of personal is confirmed self-regulation and innovative activity. It is established that readiness to innovative activity is an important condition for the realization of personal qualities and provides an effective response to the requirements of the situation.

Проанализированы теоретико-методологические подходы исследования саморегуляции личности. Утверждена значимость вопроса соотношения личностной саморегуляции и инновационной деятельности. Установлено, что готовность к инновационной деятельности выступает важным условием для реализации личностных качеств и обеспечивает эффективное реагирование на требования ситуации.
Алексєєнко, Н. В. До проблеми вивчення саморегуляції особистості в контексті інноваційної діяльності / Наталія Володимирівна Алексєєнко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 202-204.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; саморегуляція; self-regulation; саморегуляция; особистісна саморегуляція; personal self-regulation; личностная саморегуляция; інноваційна діяльність; innovative activity; инновационная деятельность; погляди вчених; views of scientists; взгляды ученых