Повноваження штабних підрозділів органів внутрішніх справ - Винник, О. В.; Vinnik, О. V. (Форум права. – 2014. – № 4. – С. 38–42., 2014)
Розглянуто існуючі в сучасній науковій літературі підходи до визначення поняття «повноваження» через поняття «компетенція», які нерозривно між собою пов’язані. На основі аналізу існуючих нормативних актів, що регулюють діяльність штабних підрозділів ОВС, наведено поняття та перелік повноважень штабних підрозділів ОВС, окремо охарактеризовано повноваження (права та обов’язки), начальника штабу.

The authority staff departments of the Interior. The existing scientific literature in modern approaches to the definition of «authority» through the concept of «competence» which inextricably linked. On the basis of the existing regulations governing the activities of the police headquarters units, are concepts for office staff and police units, individually characterized powers (rights and obligations), Chief of Staff.

Рассмотрены существующие в современной научной литературе подходы к определению понятия «полномочия» через понятие «компетенция», которые неразрывно связаны между собой. На основе анализа существующих нормативных актов, регулирующих деятельность штабных подразделений ОВД, предложено понятие и перечень полномочий штабных подразделений ОВД, отдельно охарактеризованы полномочия (права и обязанности), начальника штаба.
Винник, О. В. Повноваження штабних підрозділів органів внутрішніх справ [Електронний ресурс] / О. В. Винник // Форум права. – 2014. – № 4. – С. 38–42. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2014_4_9.pdf.
Винник О. В. "Повноваження штабних підрозділів органів внутрішніх справ." Форум права 4 (2014): 38–42.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; штабні підрозділи ОВС; штабные подразделения ОВД; Staff Units of the Interior; повноваження; полномочия; компетенція; компетенция; authority; functions; competence