Професійні вимоги до працівників органів внутрішніх справ: гендерний аналіз - Мороз, А. В.; Moroz, A. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 432-440, 2012)
Проведено детальний аналіз професійних вимог до працівників органів внутрішніх справ. Розглянуто професійно важливі якості працівників основних професій системи ОВС з точки зору гендерного підходу. Наголошено, що професійні вимоги в правоохоронній діяльності не мають суттєвого статевого поділу, підтвердженого науковими дослідженнями.

The detailed analysis of professional requirements to the employees of organs of internal affairs is conducted. The professionally important qualities of workers of basic professions of the OIA system are considered from the point of view of gender approach. It is noticed that professional requirements in law-enforcement activity have no the substantial sexual division confirmed by scientific researches.

Проведён детальный анализ профессиональных требований к сотрудникам органов внутренних дел. Рассмотрены профессионально важные качества работников основных профессий системы ОВД с точки зрения гендерного подхода. Отмечено, что профессиональные требования в правоохранительной деятельности не имеют существенного полового деления, подтвержденного научными исследованиями.
Professional requirements for police officers: a gender analysis
Профессиональные требования к работникам органов внутренних дел: гендерный анализ
Мороз, А. В. Професійні вимоги до працівників органів внутрішніх справ: гендерний аналіз / А. В. Мороз // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 432-440.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; професійні вимоги; профессиональные требования; professional requirements; гендерний підхід; гендерный подход; gender approach