Іншомовна лексика в мовленні курсантів-правоохоронців - Єльнікова, Н. І.; Yelnikova, N. I.; Стецюк, А. І.; Stetsiuk, A. I. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 21 черв. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 637-640, 2024)
Підкреслено, що іншомовна лексика в мовленні курсантів-правоохоронців відіграє важливу роль. Застосування іншомовної лексики є запорукою успішного міжнародного співробітництва та співпраці з іншими країнами у сфері правопорядку та боротьби зі злочинністю. Проте надважливим для правоохоронців є розуміння і використання державної мови, оскільки вони взаємодіють з громадськістю своєї країни та відстоюють її інтереси.

It is emphasized that foreign language vocabulary plays an important role in the speech of law enforcement cadets. The use of foreign vocabulary is the key to successful international cooperation and cooperation with others countries in the field of law and order and fighting crime. However, it is extremely important for law enforcement officers to understand and use the state language, as they interact with the public of their country and defend its interests.

Подчеркнуто, что иноязычная лексика в речи курсантов-правоохранителей играет немаловажную роль. Применение иноязычной лексики является залогом успешного международного сотрудничества и сотрудничества с другими странами в области правопорядка и борьбы с преступностью. Однако важно для правоохранителей понимание и использование государственного языка, поскольку они взаимодействуют с общественностью своей страны и отстаивают ее интересы.
Keywords: іншомовна лексика; мовлення; курсанти-правоохоронці; foreign language vocabulary; speech; law enforcement cadets; иноязычная лексика; речь; курсанты- правоохранители