Становлення судової системи - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G. (Історія держави та права України: підручник для курсантів та студентів вищих навчальних закладів / за заг. ред. Доктора юрид. Наук, професора, академіка Національної академії правових наук Бандурки О. М. – Харків: Майдан, 2019. – 344 с., 2019)
Аналіз етапів судово-правової реформи. Analysis of the stages of judicial reform. Анализ этапов судебно-правовой реформы.
Keywords: судова система; судебная система; judicial system