Первинна службово-трудова адаптація персоналу ОВС: постановка проблеми - Золотько, Д. О.; Zolotko, D. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 411-414, 2002)
Вивчено проблеми службово-трудової адаптації персоналу, розроблено відповідні рекомендацій, сучасні технологій та впровадження їх у практику. Запропоновано звернутися до досвіду інших країн світу, в поліцейських системах яких склалася практика проходження кандидатами на службу в поліцію так званого апробаційного періоду. The problems of service and labor adaptation of the personnel are studied, the corresponding recommendations, modern technologies and their introduction in practice are developed. It is offered to address to experience of other countries of the world in which police systems there was a practice of passing by candidates for service in police of so-called approbation period. Изучены проблемы служебно-трудовой адаптации персонала, разработаны соответствующие рекомендации, современные технологии и внедрение их в практику. Предложено обратиться к опыту других стран мира, в полицейских системах которых сложилась практика прохождения кандидатами на службу в полицию так называемого апробационные периода.
Primary service and labor adaptation of police personnel: problem statement
Первичная служебно-трудовая адаптация персонала ОВД: постановка проблемы
Золотько, Д. О. Первинна службово-трудова адаптація персоналу ОВС: постановка проблеми / Д. О. Золотько // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 411-414.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; службово-трудова адаптація; служебно-трудовая адаптация; service and labor adaptation; первинна адаптація працівників; первичная адаптация работников; initial adaptation of employees; наставництво; наставничество; mentoring; стажування; стажировка; internship