Сучасний стан розвитку фінансування правоохоронних органів України - Руколайніна, І. Є.; Rukolainina, I. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6010-0570 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 20, ч. 2, т. 2. - С. 170-172., 2012)
Стаття присвячена висвітленню проблеми розвитку фінансування правоохоронних органів України. Проаналізовано підходи різних вчених щодо визначення шляхів удосконалення цієї проблематики. Автор акцентує увагу на розкритті змісту поняття «фінанси».

The article is devoted to coverage of the problem of the financing of law enforcement bodies of Ukraine. Analyzed approaches of different scientists to identify ways of improving this issue. The author focuses on the disclosure of the contents of the notion of the «finances».

Статья посвящена освещению проблемы развития финансирования правоохранительных органов Украины. Проанализированы подходы различных учених по определению путей усовершенствования этой проблематике. Автор акцентирует внимание на раскрытии содержания понятия «финансы».
Modern condition of the financing of law enforcement bodies of Ukraine
Руколайніна, І. Є. Сучасний стан розвитку фінансування правоохоронних органів України / І. Є. Руколайніна // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 20, ч. 2, т. 2. - С. 170-172.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; фінанси; фінансове забезпечення; фінансові відносини; матеріально-технічне забезпечення; финансы; финансовое обеспечение; финансовые отношения; материально-техническое обеспечение; finance; financial relations; material and technical provision