Актуальні питання становлення та розвитку сучасної поліцеїстики (кібербезпека в сучасному безпековому середовищі) - Бережна, Є. В.; Berezhna, Ye. V. (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 145 - 148, 2022)
Зазначено, що кібербезпека є одним із пріоритетів у системі національної безпеки України. Реалізація зазначеного пріоритету буде здійснюватися шляхом посилення спроможностей національної системи кібербезпеки для протидії кіберзагрозам у сучасному безпековому середовищі. Отмечено, что кибербезопасность - один из приоритетов в системе национальной безопасности Украины. Реализация указанного приоритета будет производиться путем усиления способностей национальной системы кибербезопасности для противодействия киберугрозам в современной среде безопасности. It is noted that cybersecurity is one of the priorities in the national security system of Ukraine. The implementation of this priority will be carried out by strengthening the capacity of the national cybersecurity system to counter cyber threats in today's security environment.
Бережна Є. В. Актуальні питання становлення та розвитку сучасної поліцеїстики (кібербезпека в сучасному безпековому середовищі) / Є. В. Бережна // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 145 - 148.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліцеїстика; кібербезпека; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; полицеистика; кибербезопасность; National police of Ukraine; police science; cybersecurity