Деякі питання кадрового забезпечення діяльності місцевих загальних судів в Україні - Прошутя, І. Д.; Proshutia, I. D. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2015. - Вип. 3 (9). - С. 7-11, 2015)
В статті досліджуються сутність та елементи кадрового забезпечення діяльності місцевих загальних судів в Україні. Визначені складові елементи кадрового забезпечення та проаналізовані повноваження загальних та спеціальних суб’єктів цієї діяльності. Окрему увагу приділено майбутнім змінам у Конституції України, які мають вдосконалити процес формування та діяльності судової системи України.

The article examines the essence and elements of the of the personnel provision of activities of local general courts in Ukraine. The elements of the elements of the personnel provision are defined, the powers of the general and special subjects of this activity are analyzed. Particular attention is given to future changes in the Constitution of Ukraine, which should improve the process of formation and functioning of the judicial system of Ukraine.

В статье исследуются сущность и элементы кадрового обеспечения деятельности местных общих судов в Украине. Определены составляющие элементы кадрового обеспечения, проанализированы полномочия общих и специальных субъектов этой деятельности. Особое внимание уделено будущим изменениям Конституции Украины, которые должны усовершенствовать процесс формирования и деятельности судебной системы Украины.
Некоторые вопросы кадрового обеспечения деятельности местных общих судов в Украине
Some issues of staffing activities of local general courts in Ukraine
Прошутя, І. Д. Деякі питання кадрового забезпечення діяльності місцевих загальних судів в Україні / І. Д. Прошутя // Прикарпатський юридичний вісник. - 2015. - Вип. 3 (9). - С. 7-11.
Прошутя І. Д. "Деякі питання кадрового забезпечення діяльності місцевих загальних судів в Україні." Прикарпатський юридичний вісник 3 (2015): 7-11.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суд; кадрове забезпечення; кадрова робота; кадровое обеспечение; кадровая работа; court; personnel provision; personnel work; staffing