Місце податкової міліції в системі органів державної влади - Коваль, В. Ф.; Koval, V. F. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 1 (56). – С. 194-202, 2012)
Досліджено теоретичні погляди вчених щодо місця податкової міліції в системі органів державної влади. З урахуванням вітчизняного і зарубіжного досвіду обґрунтовано авторську позицію з цього питання. The theoretical looks of scientists are investigational in relation to the place of tax militia in the system of public authorities. Taking into account home and foreign experience authorial position is reasonable on this question. Исследованы теоретические взгляды ученых относительно места налоговой милиции в системе органов государственной власти. С учетом отечественного и зарубежного опыта обоснована авторская позиция по данному вопросу.
The place of tax police in the system of public authorities
Место налоговой милиции в системе органов государственной власти
Коваль, В. Ф. Місце податкової міліції в системі органів державної влади / В. Ф. Коваль // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 1 (56). – С. 194-202.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; податкова міліція; налоговая милиция; tax police; Державна податкова служба України; Государственная налоговая служба Украины; State Tax Service of Ukraine; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience