До питання правового статусу осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ - Кісіль, О. Ю.; Kisil, O. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6323-474X (Право і безпека. - 2011. - № 2 (39). - С. 66-69, 2011)
Розглянуто питання правового статусу осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ; надано пропозиції з його удосконалення. The question of the legal status of enlisted and officer corps of Ministry of Internal Affairs is reviewed; suggestions on its improvement are given. Рассмотрен вопрос правового статуса лиц рядового и начальствующего состава органов внутренних дел; предоставлены предложения по его усовершенствованию.
The question about the legal status of enlisted and officer corps of ministry of internal affairs
К вопросу о правовом статусе лиц рядового и начальствующего состава органов внутренних дел
Кісіль, О. Ю. До питання правового статусу осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ / О. Ю. Кісіль // Право і безпека. - 2011. - № 2 (39). - С. 66-69.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; правовий статус; правовой статус; legal status