Суб’єкти трудового права та суб’єкти трудових правовідносин: співвідношення понять та змісту - Голован, З. С.; Golovan, Z. S. (Форум права. - 2007. -№ 1. – С. 23-25, 2007)
Виконаний аналіз понять «суб’єкти трудового права» та «суб’єкти трудових правовідносин»; з’ясована їхня правова природа та виокремленні ті ознаки, що розмежовують дані поняття.

The analysis of concepts «subjects of the labor law» and «subjects labor legal relationship» is executed; their legal nature is found out and those attributes which differentiate the given concepts are allocated.

Выполнен анализ понятий «субъекты трудового права» и «субъекты трудовых правоотношений»; выяснена их правовая природа и выделены те признаки, которые разграничивают данные понятия.
Субъекты трудового права и субъекты трудовых правоотношений: соотношение понятий и содержания
Subject of the labor law and subjects labor legal relationship: a parity of concepts and maintenances
Голован, З. С. Суб’єкти трудового права та суб’єкти трудових правовідносин: співвідношення понять та змісту [Електронний ресурс] // Форум права. - 2007. - № 1. –С.23-25 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2007-1/07gzcptz.pdf
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкти трудового права; суб’єкти трудових правовідносин; трудові правовіднисини; субъекты трудового права; субъекты трудовых правоотношений; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; subject of the labor law; subjects of labor legal relationship; labor legal relations