Функції адміністративно-правової кваліфікації та кваліфікації адміністративного правопорушення - Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Чишко Катерина Олександрівна (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 13 листоп. 2015 р.). – Харків: ХНУВС, 2015. - С. 301-303, 2015)
У тезах доповіді запропоновані власні функції адміністративно-правової кваліфікації та кваліфікації адміністративного правопорушення.

The theses of the report propose their own functions of administrative-legal qualification and qualification of administrative offense.
Keywords: Україна; адміністративно-правова кваліфікація; адміністративне правопорушення; адміністративне право; Ukraine; administrative and legal qualification; administrative offense; administrative law