Доказування у кримінальних провадженнях щодо злочинів, учинених проти працівників правоохоронних органів : дисертація - Шарова-Айдаєва, О. О.; Sharova-Aidaieva, O. O. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
Дисертаційне дослідження є теоретичним узагальненням і новим вирішенням наукового завданням щодо комплексного розроблення проблематики доказування у кримінальних провадженнях щодо злочинів, учинених стосовно працівників правоохоронних органів.

The dissertation research constitutes a theoretical generalization and a novel solution to the scientific task of comprehensively developing the issues of evidence in criminal proceedings concerning crimes committed against law enforcement officers.
Evidence in criminal proceedings on crimes committed against law enforcement officers
Keywords: Україна; Дисертації. Dissertations; Dissertations; 081 – Право; досудове розслідування; доказування; злочини проти працівників правоохоронних органів; збирання доказів; обставини, що підлягають з’ясуванню; стандарт доказування; слідча (розшукова) дія; засіб доказування; слідчий; прокурор; сторона обвинувачення; pre-trial investigation; evidence; crimes against law enforcement officers; evidence collection; circumstances to be established; standard of proof; investigative (search) action; means of evidence; investigator; prosecutor; prosecution; Ukraine