Соціально-правовий аспект використання автоматизованих транспортних засобів на автошляхах України - Павликівський, В. І.; Pavlykivskyi, V. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1190-9303; Юртаєва, К. В.; Yurtayeva, K. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6096-2020 (Права людини в Україні: минуле, сьогодення, майбутнє : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 10 груд. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 164-167, 2020)
Розглянуто проблему транспортної безпеки, досліджено соціально-правовий аспект використання автоматизованих транспортних засобів на автошляхах України.

The problem of transport safety is considered, the social and legal aspect of the use of automated vehicles on the roads of Ukraine is investigated.

Рассмотрена проблема транспортной безопасности, исследован социально-правовой аспект использования автоматизированных транспортных средств на автодорогах Украины.
Павликівський, В. І. Соціально-правовий аспект використання автоматизованих транспортних засобів на автошляхах України / Віталій Іванович Павликівський, Ксенія Володимирівна Юртаєва // Права людини в Україні: минуле, сьогодення, майбутнє : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 10 груд. 2020 р.) / НДІ публ. політики і соц. наук, НДІ соц. безпеки, політики, права, фінансів та бізнесу, Кримінол. асоц. України, Харків. Ун-т Нац. аерокосм. ун-т імені М. Є. Жуковського, «Харків. авіац. ін-т», Льот. акад. Нац. авіац. Ун-ту. – Харків, 2020. – С. 164-167.
Павликівський, В. І., & Юртаєва, К. В. (2020). Соціально-правовий аспект використання автоматизованих транспортних засобів на автошляхах України. Права людини в Україні: минуле, сьогодення, майбутнє : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (Харків, 10 груд. 2020 р.), 164-167. вилучено із https://library.pp-ss.pro/index.php/ndippsn_20201210/article/view/pavlykivskyi
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; безпека дорожнього руху; безопасность дорожного движения; road safety; дорожньо-транспортна пригода; дорожно-транспортное происшествие; traffic accident; автоматизований транспортний засіб; автоматизированное транспортное средство; automated vehicle; автомобіль; автомобиль; car; соціально-правовий аспект; социально-правовой аспект; socio-legal aspect; автомобілізація; автомобилизация; motorization