Особливості проведення обшуку в умовах воєнного стану в Україні - Переверзєва, С. Д.; Pereverzieva, S. D. (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 311-313, 2022)
Зроблено висновок, що застосування в умовах війни окремих норм Кримінально-процесуального кодексу України значно обмежують права і свободи громадян, гарантії недоторканності житла тим самим, держава надає ще більше повноважень правоохоронним органам.

It was concluded that the application of certain norms of the Criminal Procedure Code of Ukraine in conditions of war significantly restricts the rights and freedoms of citizens, the guarantee of the inviolability of housing, thereby the state gives even more powers to law enforcement agencies.

Сделан вывод, что применение в условиях войны отдельных норм Уголовно-процессуального кодекса Украины значительно ограничивают права и свободы граждан, гарантии неприкосновенности жилья тем самым государство предоставляет еще больше полномочий правоохранительным органам.
Переверзєва, С. Д. Особливості проведення обшуку в умовах воєнного стану в Україні / Софія Дмитрівна Переверзєва // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 311-313.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; умови воєнного стану; обшук; проведення обшуку; воєнний стан; условия военного положения; военное положение; martial law; criminal proceedings under martial law; проведение обыска; search