Суїцид у співробітників органів внутрішніх справ та його причини - Чміль, М. О.; Chmil, M. O.; Скляр, О. С.; Skliar, O. S. (Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 256-258, 2010)
Наведено результати досліджень основних причини, які зумовлюють суїцид у працівників міліції. Розглянуто вплив умов праці на це негативне явище.

Research results of basic reasons which are the causes of police officers’ suicide are presented. Influence of labour conditions on this negative phenomenon is considered.

Приведены результаты исследований основных составляющих, которые являются причинами суицида работников милиции. Рассмотрено влияние условий труда на это негативное явление.
Suicide of police officers and its reasons
Суицид у сотрудников органов внутренних дел и его причины
Keywords: суїцид; suicide; суицид; самогубство; самоубийство; співробітники органів внутрішніх справ; employees of internal affairs bodies; сотрудники органов внутренних дел; причини суїциду; causes of suicide; причины суицида