Особливості надання психологічної допомоги під час війни людям, що пережили окупацію - Твердохвалова, Ю. Л.; Tverdokhvalova, Yu. L.; Бондаренко, Л. О.; Bondarenko, L. O.; Твердохвалова Юлія; Лілія Бондаренко (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 210-213, 2023)
Зазначено, що перебування людини під окупацією є дуже складним досвідом, який може мати низку наслідків для її психологічного стану.

It is noted that a person's stay under occupation is a very difficult experience that can have a number of consequences for his psychological state.

Отмечено, что пребывание человека под оккупацией очень сложный опыт, который может иметь ряд последствий для его психологического состояния.
Keywords: психологія; Україна; війна; психологічне здоров'я; люди, що пережили окупацію; окупація; Ukraine; war; psychological health; occupation; война; оккупация; психологическое здоровье