Предмет договору як його істотна умова: теоретичний аспект - Зазуляк, І. І.; Zazuliak, I. I. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 283-288, 2008)
Сформовані загальні підходи до формування предмета договору як його істотної умови. Проаналізовані праці попередників щодо предмета договору як його істотної умови, досліджено сучасний розвиток законодавства стосовно цього питання та узагальнені наукові підходи, що існують на сьогодні. Сформированы общие подходы к формированию предмета договора как его существенного условия. Проанализированы труды предшественников относительно предмета договора как его существенного условия, исследовано современное развитие законодательства по этому вопросу и обобщены научные подходы, существующие на сегодня. Generalized approaches to forming the subject of the contract as its essential condition. The works of the predecessors on the subject of the contract as its essential condition are analyzed, the modern development of the legislation on this issue and the general scientific approaches that exist today are investigated.
Зазуляк, І. І. Предмет договору як його істотна умова: теоретичний аспект / І. І. Зазуляк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 283-288
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; предмет договору; предмет договора; subject of agreement; істотні умови договору; существенные условия договора; essential terms of the contract