Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Кафедра мовної підготовки (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
Збірка містить аналітичний огляд та узагальнення зарубіжного досвіду розвитку сектору безпеки і оборони. Інформаційною основою проведених досліджень є автентичні джерела англійською та німецькою мовами. Матеріали конференції сприятимуть вдосконаленню та підвищенню ефективності діяльності вітчизняних працівників поліції.

The collection contains an analytical review and generalization of foreign experience in the development of the security and defense sector. The information basis of the research is authentic sources in English and German. The conference materials will contribute to the improvement and increase of the efficiency of domestic police officers.
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences; Materials of conferences; Україна; Національна поліція України; правоохоронна діяльність; національна безпека; умови воєнного стану; війна; зарубіжний досвід; сектор безпеки і оборони; Ukraine; National Police of Ukraine; martial law conditions; war; national security; foreign experience; security and defense sector