Поняття «протидія неналежному виконанню професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником» - Маміна, О. В.; Mamina, O. V. (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 56-58, 2022)
З точки зору кримінологічної дискусії розглянуто поняття «протидія неналежному виконанню професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником».

From the point of view of criminological discussion, the concept of "counteraction to improper performance of professional duties by a medical or pharmaceutical worker" is considered.

С точки зрения криминологической дискуссии рассмотрено понятие «противодействие ненадлежащему исполнению профессиональных обязанностей медицинским или фармацевтическим работником».
Маміна, О. В. Поняття «протидія неналежному виконанню професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником» / Оксана Вікторівна Маміна // Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Кримінол. асоц. України. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 56-58.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; протидія неналежному виконанню професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником; противодействие ненадлежащему исполнению профессиональных обязанностей медицинским или фармацевтическим работником; counteracting the improper performance of professional duties by a medical or pharmaceutical worker; протидія злочинності; противодействие преступности; crime prevention