Процесуальний статус захисника в кримінальному провадженні: дисертація - Шадрін, О. С.; Shadrin, O. S. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
У дисертації здійснено теоретичне узагальнення і запропоновано нове вирішення наукового завдання, що має вагоме значення для подальшого розвитку процесуального статусу захисника в кримінальному провадженні.

Thesis provides a theoretical generalisation and proposes a new solution to a scientific problem that is of significant importance for the further development of the procedural status of defence counsel in criminal proceedings.
Keywords: Україна; Дисертації. Dissertations; Dissertations; кримінальне провадження; процесуальний статус; захисник; право на захист; відповідальність; правнича допомога; адвокат; суб’єкти кримінального провадження; procedural status; defence counsel; responsibility; lawyer; subjects; criminal proceedings; right to defence; legal aid; 081 – Право