Розвиток адміністративного судочинства в Україні - Бондаренко, А. А.; Bondarenko, A. A. (Форум права. – 2012. – № 4. – С. 118-124, 2012)
Висвітлено етапи становлення й розвитку адміністративного судочинства в Україні. Проаналізовано законодавчі основи розвитку адміністративного судочинства України. Узагальнено основні точки зору з цього питання, проблемні місця в законодавстві та можливі шляхи їх вирішення.

The stages in the development of administrative justice in Ukraine are reveals. The legal basis of Administrative Justice of Ukraine analyzes. Summarizes the main points of view on this issue, the problem are as in the legislation and possible solutions.

Освещены этапы становления и развития административного судопроизводства в Украине. Проанализированы законодательные основы административного судопроизводства Украины. Обобщены основные точки зрения по этому вопросу, проблемные места в законодательстве и возможные пути их решения.
Development of Administrative Justice in Ukraine
Развитие административного судопроизводства в Украине
Бондаренко, А. А. Розвиток адміністративного судочинства в Україні [Електронний ресурс] / А. А. Бондаренко // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 118-124. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12bnacvu.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; розвиток судочинства; развитие судопроизводства; development of proceedings; Історія. History. История; адміністративна юстиція; административная юстиция; administrative justice; законодавство; законодательство; legislation