Чи можуть юридичні особи публічного права бути носіями власної "індивідуальності" та мати право на неї (на прикладі органів внутрішніх справ)? - Нор, Ж. В.; Nor, Zh. V. (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 270-273, 2010)
Розглянуто поняття індивідуальності, можливість її належності органам внутрішніх справ як юридичним особам публічного права, на підставі чого зроблено висновок, що останнім, аналогічно до права на індивідуальність для фізичних осіб, належить право на зовнішній образ як особисте немайнове право.

The notion of the individuality, the possibility of public law legal entities to posses it are viewed, and the conclusion that the public law legal entities, similarly to the physical persons have the right to individuality, have the right to outward image is made.

Рассмотрено понятие индивидуальности, возможности наличия ее у органов внутренних дел как юридических лиц публичного права, на основании чего сделан вывод, что вышеуказанные юридические лица, аналогично праву на индивидуальность для физических лиц, имеют право на внешний образ в качестве личного неимущественного права.
Can the public law legal entities be the holder of their own individuality and have the right to it (by example of the internal affairs аgencies)?
Могут ли юридические лица публичного права иметь собственную «индивидуальность» и право на нее (на примере органов внутренних дел)?
Keywords: індивідуальність; individuality; индивидуальность; право на індивідуальність; right to individuality; право на индивидуальность; юридичні особи публічного права; legal entities under public law; юридические лица публичного права; органи внутрішніх справ; internal affairs аgencies; органы внутренних дел