Доцільність легалізації грального бізнесу в Україні - Горошко, М. О.; Horoshko, M. O. (Сучасна наука і правоохоронна діяльність : тези доп. учасників XXVIII наук.-практ. конф. курсантів та студентів (м. Харків, 14 трав. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 142-144, 2021)
Законодавче регулювання азартних ігор у казино, на ігрових автоматах, комп'ютерних симуляторах на території Україні дозволить легально та прозоро поповнювати місцеві та державний бюджет за допомогою введення в експлуатацію Державної системи онлайн-моніторингу.

Legislative regulation of gambling in casinos, slot machines, computer simulators on the territory of Ukraine will make it possible to legally and transparently replenish local and state budgets by putting into operation the State Online Monitoring System.

Законодательное регулирование азартных игр в казино, на игровых автоматах, компьютерных симуляторах на территории Украины позволит легально и прозрачно пополнять местные и государственный бюджет с помощью введения в эксплуатацию Государственной системы онлайн-мониторинга.
Горошко, М. О. Доцільність легалізації грального бізнесу в Україні / Марина Олександрівна Горошко // Сучасна наука і правоохоронна діяльність : тези доп. учасників XXVIII наук.-практ. конф. курсантів та студентів (м. Харків, 14 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. т-во студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молод. учених. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 142-144.
Keywords: гральний бізнес; казино в готелі; юридична відповідальність; gambling business; игорный бизнес; casino in the hotel; казино в отеле; legal responsibility; юридическая ответственность; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; легализация игорного бизнеса; легалізація грального бізнесу; legalization of the gambling business