Метод проектів як освітня технологія та напрямок діяльності в підготовці кадрів для Національної поліції України - Клочко, А. М.; Klochko, A. M. (Актуальні проблеми трудового законодавства, законодавства про державну службу та службу в правоохоронних органах : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 16 листоп. 2018 р.). – Xарків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2018. – С. 275 - 2799., 2018)
Зазначено, що проаналізований метод навчання підвищує мотивацію курсанта (слухача) до освоєння теоретичного матеріалу, розвиває дослідницькі вміння та навички і готує його до виконання в подальшому професійних обов’язків. Проектна діяльність курсантів (слухачів) закладів вищої освіти системи МВС України є перспективним напрямком досліджень у сфері організації підготовки кадрів для Національної поліції і потребує подальших наукових розробок.

It is noted that the analyzed teaching method increases the motivation of the cadet (listener) to master the theoretical material, develops research skills and prepares him to perform professional duties in the future. The project activity of cadets (listeners) of higher educational institutions of the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is a promising area of ​​research in the field of organization of training for the National Police and requires further scientific development.

Отмечено, что проанализированный метод обучения повышает мотивацию курсанта (слушателя) к освоению теоретического материала, развивает исследовательские умения и навыки и готовит его к выполнению в дальнейшем профессиональных обязанностей. Проектная деятельность курсантов (слушателей) высших учебных заведений системы МВД Украины является перспективным направлением исследований в сфере организации подготовки кадров для Национальной полиции и требует дальнейших научных разработок.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; підготовка кадрів; метод проектів; проектна діяльність; проекти курсантів; курсанти; слухачі; подготовка кадров; метод проектов; проектная деятельность; проекты курсантов; курсанты; слушатели; personnel training; project method; project activity; cadet projects; cadets; listeners