Формування конфліктостійкості майбутніх працівників ОВС (педагогічна концепція) - Гіренко, С. П.; Girenko, S. P.; Сергій Гіренко (Вісник Національної академії оборони України. - 2010. - Вип. 5 (18). - С. 17-22, 2010)
В статті аналізуються сучасні підходи до вивчення та формування конфліктологічної стійкості майбутніх правоохоронців у ВНЗ. Визначені конфліктогенні чинники професійного середовища. Розглянуті сучасні педагогічні механізми виховання конфліктостійкості курсантів.

In the article the modern going is analysed near a study and forming of conflict stability of future workers of militia in Institute of higher. The conflict factors of professional environment are certain. The modern pedagogical mechanisms of education of conflict stability students are considered.

В статье анализируются современные подходы к изучению и формированию конфликтологической устойчивости будущих работников милиции в ВУЗе. Определены конфликтогенные факторы профессиональной среды. Рассмотрены современные педагогические механизмы воспитания конфликтоустойчивости курсантов.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; курсанти; курсанты; cadets; конфліктологічна стійкість; професійне середовище; professional environment; conflict stability; конфликтологическая устойчивость; профессиональная среда