Про неприпустимість призначення судової експертизи для рішення правових питань - Щербаковський, М. Г.; Shcherbakovskyi, M. H.; Михайло Щербаковський (Форум права. - 2010. - № 4. - С. 982–987, 2010)
Розглядається питання про правомочність проведення правових експертиз. Показано, що юридичні знання не повинні входити в структуру спеціальних знань, оскільки ними повинні володіти слідчий, дізнавач, суд. Запропоновано вирішення правових питань відбивати у відповідній довідці фахівця-правознавця.

The question of the legitimacy of legal expertise is considering. It is shown that legal knowledge should not be in the content of special knowledges, as far as an investigator and a judge should have them. Proposed resolution of legal issues to reflect in the relevant certificate of legal specialist.

Рассматривается вопрос о правомочности проведения правовых экспертиз. Показано, что правовые знания не должны входить в содержание специальных знаний, поскольку ими должны обладать следователь, дознаватель, суд. Предложено решение правовых вопросов отражать в соответствующей справке специалиста-правоведа.
О недопустимости назначения судебной экспертизы для решения правовых вопросов
About Inadmissibility of Appointment of Judicial Examination for the Decision of Legal Questions
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правова експертиза; спеціальні знання; юридичні знання; докази; правовая экспертиза; специальные знания; юридические знания; доказательства; evidence; legal expertise; legal specialist; specialist