Адміністративно-правове забезпечення використання інформаційно-комунікаційних технологій при впровадженні електронної освіти в Україні - Клубань, М. В.; Kluban, M. V. (Науковий вісник публічного та приватного права. - 2017. - Вип. 6, т. 4. - С. 201-206, 2017)
Проведено аналіз понять адміністративно-правового забезпечення, розглянуто наявні в науці адміністративного права поняття інформаційно-комунікаційних технологій, їх принципи, визначення місця та значення інформаційно-комунікаційних технологій в системі освіти. Досліджено напрями використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітньо-виховному процесі. Розглянуто дидактичні завдання, які можливо вирішити за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій.

The article analyzes the concepts of administrative and legal support, examines the concept of information and communication technologies available in the science of administrative law, their principles, determining the place and importance of ICT in the educational system. The article explores the use of ICT in the educational process. And identified didactic tasks that can be solved using ICT.

Проведен анализ понятий административно-правового обеспечения, рассмотрены имеющиеся в науке административного права понятия информационно-коммуникационных технологий, их принципы, определение места и значение информационно-коммуникационных технологий в системе образования. Исследованы направления использования информационно-коммуникационных технологий в образовательно-воспитательном процессе. Рассмотрены дидактические задачи, которые можно решить с помощью информационно-коммуникационных технологий.
Keywords: адміністративно-правове забезпечення; інформаційно-комунікаційні технології; електронна освіта; інформаційне суспільство; комп’ютеризація освіти; administrative and legal support; information and communication technologies; electronic education; information society; computerization of education; административно-правовое обеспечение; информационно-коммуникационные технологии; электронное образование; информационное общество; компьютеризация образования