Види та форми контролю за діяльністю міліції - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). – С. 98-105, 2010)
Подано характеристику наукових праць, предметом дослідження яких був контроль (контрольна діяльність), а також відповідного національного законодавства. Проведено розмежування між видами та формами контролю за діяльністю міліції. Запропоновано практично значущі критерії класифікації видів та форм контролю за діяльністю міліції. The scientific studies, which research subject was control (control activity), and also corresponding national legislation, are characterized. The delimitations of kinds and forms of control after activity of militia is conducted. The practicallymeaningful criteria of classification of kinds and forms of control after activity of militia are offered. Охарактеризованы научные работы, предметом исследования которых был контроль (контрольная деятельность), а также соответствующее национальное законодательство. Проведено размежевание видов и форм контроля за деятельностью милиции. Предложены практически значимые критерии классификации видов и форм контроля за деятельностью милиции.
Types and forms of control over the activities of the police
Виды и формы контроля за деятельностью милиции
Музичук, О. М. Види та форми контролю за діяльністю міліції / О. М. Музичук // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). – С. 98-105.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; міліція; милиция; militia; контроль; control; класифікація; классификация; classification