Криміналістичне забезпечення розслідування воєнних злочинів - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; Пчеліна Оксана Василівна; Віталій Пчелін (Процесуальні та криміналістичні аспекти розслідування воєнних злочинів: матеріали кругл. столу (м. Одеса, 21 лют. 2024 р.). – Одесса: ОДУВС, 2024. – С. 145-147, 2024)
Криміналістичне забезпечення розслідування воєнних злочинів – це комплексна діяльність із вироблення оптимальних методів підвищення кількісно-якісних показників документування, фіксування та розслідування воєнних злочинів за допомогою розробки криміналістичних рекомендацій технічного, тактичного та методичного характеру.

Forensic support for the investigation of war crimes is a complex activity of developing optimal methods of increasing the quantitative and qualitative indicators of documenting, recording and investigating war crimes by developing forensic recommendations of a technical, tactical and methodological nature.

Криминалистическое обеспечение расследования военных преступлений – это комплексная деятельность по разработке оптимальных методов повышения количественно-качественных показателей документирования, фиксирования и расследования военных преступлений посредством разработки криминалистических рекомендаций технического, тактического и методического характера.
Keywords: Україна; криміналістика; розслідування воєнних злочинів; воєнні злочини; криміналістичне забезпечення; Ukraine; criminalistics; investigation of war crimes; Украина; расследование военных преступлений; криминалистика