Механізм запровадження суду присяжних в Україні: історичний досвід та сучасні перспективи - Обрусна, С. Ю.; Obrusna, S. Yu. (Форум права. – 2012. – № 2. – С. 496–502, 2012)
Розглянуто вітчизняний історичний досвід функціонування суду присяжних. Визначено сучасні перспективи запровадження суду присяжних в Україні.

Domestic historical experience of functioning of institute of court of jurors is considered. Certainly modern prospects of introduction of court of jurors in Ukraine are fined.

Рассмотрен отечественный исторический опыт функционирования института суда присяжных. Определены современные перспективы внедрения суда присяжных в Украине.
The Mechanism of the Introduction of Jury Trials in Ukraine: Historical Experience and Contemporary Perspectives
Механизм внедрения суда присяжных в Украине: исторический опыт и современные перспективы
Обрусна, С. Ю. Механізм запровадження суду присяжних в Україні: історичний досвід та сучасні перспективи [Електронний ресурс] / С. Ю. Обрусна // Форум права. – 2012. – № 2. – С. 496–502. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012- 2/12ocjtcp.pdf.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Історія. History. История; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суд присяжних; суд присяжных; court of jurors; історичний досвід; исторический опыт; historical experience