Існуючи підходи до оцінки ризиків учинення повторних правопорушень дітьми - Мілорадова, Н. Е.; Miloradovа, N. E.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0716-9736 (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2021. С.198-201, 2021)
Автором розглянуто основні фактори при оцінці ризиків скоєння повторного злочину дітьми та проаналізовано існуючи методи оцінки таких ризиків The author considers the main factors in assessing the risks of recidivism by children and analyzes the existing methods of assessing such risks. Автором рассмотрены основные факторы при оценке рисков совершения повторного преступления детьми и проанализированы существующие методы оценки таких рисков
Мілорадова Н.Е. Існуючи підходи до оцінки ризиків учинення повторних правопорушень дітьми .Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві : збірник матеріалів VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Львів, 22 жовтня 2021 року) / уклад. В. С. Бліхар. Львів : Львівський державний університет внутрішніх справ, 2021. С.198-201
Keywords: діти; повторний злочин; фактори ризику; оцінки ризику; children; recidivism; risk factors; risk assessment methods; дети; повторное преступление; факторы риска; методы оценки риска