Особливості допиту неповнолітніх - Макарова, О. П.; Makarova, O. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5480-5942; Радіонова, Л. О.; Radionova, L. O. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 279-281, 2018)
Розглянуто склад і роль осіб, які приймають участь під час допиту неповнолітніх у кримінальному провадженні. Проаналізовано норми часу для дітей різного віку та особливості, які необхідно враховувати при допиті дитини.

The composition and role of persons participating in the interrogation of minors in criminal proceedings is considered. Time norms for children of different ages and features that must be taken into account when questioning a child are analyzed.

Рассмотрены состав и роль лиц, участвующих во время допроса несовершеннолетних в уголовном производстве. Проанализированы нормы времени для детей всех возрастов и особенности, которые необходимо учитывать при допросе ребенка.
Макарова, О. П. Особливості допиту неповнолітніх / Олена Павлівна Макарова, Лариса Олександрівна Радіонова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 279-281.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; неповнолітні; minors; несовершеннолетние; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; кримінальне провадження; criminal proceedings; уголовное производство; допит неповнолітнього; interrogation of a minor; допрос несовершеннолетнего; допит; interrogation; допрос